abaca bitki fiber için ürünler (6)

Ekolojik: Yaklaşık 30 Kg Ahşap Lif Topu 20/100 Özel Ambalajlar İçin

Ekolojik: Yaklaşık 30 Kg Ahşap Lif Topu 20/100 Özel Ambalajlar İçin

Yaklaşık 30 kg'lık odun lifi balyası 20/100, dolgu malzemesi olarak - POLİSTİREN VEYA KARTON İÇİN ALTERNATİF Odun Lifi İğne Yapraklı Ağaç Doğal Gıda ile temas için uygundur Genişlik: 2 mm Uzunluk: 300 ila 500 mm Kalınlık: 0.10 mm Tüm ürünlerin, özellikle şişe kutuları, kutular, kavanozlar vb. için dolgu malzemesi olarak idealdir... Kullanılan türler, DGCCRF Referans N°2006/58 ve Bilgi Notu N°200658 3.4.1'e uygundur. Pentaklorofenol dozajı sonucu, N°94/647 Sayılı Yönetmelik'e uygundur. NMIP15 standardından etkilenmez (kalınlık ve genişlik <=6 mm) REACH Direktifi'nden etkilenmez (bu direktif tarafından tutulan hiçbir madde yoktur) Yaklaşık 30 kg'lık balya olarak satılmaktadır.
İNFÜZYON Sindirim

İNFÜZYON Sindirim

Yerli nane, sayısız nane türünden biri, yalnızca Orta ve Güney Avrupa'da bulunur. Kuzey Amerika'da, tüm Avrupa'da ve Kuzey Afrika'da yetiştirilir. SU SICAKLIĞI: 90 ila 100°C DEMLEME SÜRESİ: 5 ila 10 dakika
Toz Defne Yaprağı

Toz Defne Yaprağı

Toz Defne Yaprağı Ref: EPI019 İçerik: 100 g
Limon Otu Uçucu Yağı

Limon Otu Uçucu Yağı

Latince adı: Cymbopogon citratus Damıtılan kısım: Yapraklar Köken: Yüksek bölgeler (orta Madagaskar) Yönergeler: Romatizma, artrit, tendinit Aşırı terleme Sivrisinek varlığı (önleyici) ve sivrisinek ısırıkları (tedavi edici)
Tutku çiçeği

Tutku çiçeği

Tutku çiçeği
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil